Å være en del av Careys betyr å jobbe sammen med folk som du kan stole på. Uansett hva utfordringen er, jobber vi alle sammen for å bli bedre hver dag. Hver enkelt person i teamet vårt er forpliktet til å gjøre sin del, utvise høy kompetanse og støtte hverandre for å sikre resultater av ypperste kvalitet.

Vi verdsetter teamets betydning og vårt forhold til kundene våre. Dette utgjør kjernen i alt vi gjør, og sikrer et godt samarbeid og at vi jobber effektivt sammen. Bedriftskulturen vår dreier seg om kontinuerlig forbedring. Vi har et reelt team på tvers av alle de forskjellige nasjonalitetene som jobber med oss. Alle i teamet jobber veldig godt sammen, og vi støtter hverandre – det er virkelig et flott sted å jobbe.

Kenneth Doran – Administrerende direktør

Lederteam

Ledelsesteamet i Seneca Resource Recovery har et vell av erfaring innen ressursgjenvinning og produksjon av brennstoff fra avfall. Lederne våre har ikke bare ypperlige ferdigheter og bred erfaring, men kan også skilte med et etablert nettverk av internasjonale kontakter som leverer en rekke tjenester innen forsyningskjeden vår.

Les videre for å finne ut mer om teamet.

Karrierer

Vi ønsker at våre ansatte skal trives og oppnå sitt høyeste potensiale. Vi er lidenskapelig opptatt av å skape et miljø som gir muligheter for de mest stimulerende og tilfredsstillende karrierene, samtidig som vi legger til rette for utvikling av kunnskap og ferdigheter.

Karrierer hos Seneca Resource Recovery