Simply Waste Solutions er et av Sørøst-Englands største, uavhengige selskaper for avfallshåndtering. Selskapet ble grunnlagt i 2006 og tilbyr et bredt spekter av renovasjons- og resirkuleringstjenester. De håndterer for tiden over 100 000 tonn avfall per år via deres høykvalitets-vognpark for transport.

Senecas evne til å levere et døgnåpent dumpinganlegg med korte driftspauser for Simply Waste-kjøretøy, hvor kjøretøyene veies, lastes av og returneres innen kun femten minutter, har vært en viktig drivkraft for forholdet vårt. Skalaen til anlegget vårt er avgjørende for dette, og muliggjør samtidig avlastning av opptil tre lastebiler i forskjellige områder av bygningen.

Etter at vi har lastet av kjøretøyene, bearbeider vi materialet til brennstoff fra avfall, og eksporterer det til noen av Europas ledende anlegg for energi fra avfall. Våre fire prosesslinjer gjør det mulig å håndtere materialet raskt og effektivt, samtidig som vi unngår at noe av avfallet sendes til søppelfyllingen

Å bruke Senecas anlegg for brennstoff fra avfall i Wembley er virkelig noe vår kommersielle vognpark for renovasjon drar nytte av. Kjøretøyene våre opererer døgnet rundt og betjener mange høyprofilerte kunder, så det er veldig viktig å ha tilgang til et dumpinganlegg av høy kvalitet døgnet rundt, slik at sjåførene våre kan dumpe avfallet på en trygg og rask måte. Seneca kan gjenvinne 100 % av avfallet, noe som gjør at Simply Waste kan hjelpe kundene sine med å oppnå eksepsjonelle miljøresultater.

James Capel – Adm.dir., Simply Waste Solutions Ltd
Kunde
Simply Waste Solutions
Beliggenhet
England