Vi har lang erfaring med å levere tjenester for avfallshåndtering til en rekke kunder og sektorer. Vårt 12 000 kvadratmeter store anlegg for materialgjenvinning (MRF) i Wembley i London er i drift døgnet rundt, og har fire dedikerte produksjonslinjer for drivstoff som prosesserer både ubehandlede og forhåndsbehandlede avfallsstrømmer.

Vi garanterer å kunne gjenvinne 100 % av avfallet, og fokuserer på å tilby en pålitelig og troverdig tjeneste. Som en ansvarlig operatør for avfallshåndtering drives anlegget vårt fullstendig i samsvar med lovbestemte forpliktelser og miljøsamsvar.

Vi har utviklet og finjustert prosessene våre for å sikre at kundene våre får et effektivt anlegg som mottar og behandler avfallet deres. Vår flerstegsprosess sikrer at vi gjenvinner materialer som tre, metaller, plast og papp. Vi produserer deretter en rekke konsistente høye kvaliteter av gjenvunnet brensel (RDF) fra det ikke-resirkulerbare materialet som gir et bærekraftig alternativ til søppelfyllingen.

Å bruke Senecas anlegg for brennstoff fra avfall i Wembley er virkelig noe vår kommersielle vognpark for renovasjon drar nytte av. Kjøretøyene våre opererer døgnet rundt og betjener mange høyprofilerte kunder, så det er veldig viktig å ha tilgang til et dumpinganlegg av høy kvalitet døgnet rundt, slik at sjåførene våre kan dumpe avfallet på en trygg og rask måte. Seneca kan gjenvinne 100 % av avfallet, noe som gjør at Simply Waste kan hjelpe kundene sine med å oppnå eksepsjonelle miljøprestasjoner.

James Capel – Adm. dir., Simply Waste Solutions Ltd